De Raven Anniversary - Jubileum Editie

Omschrijving
Om onze tiende verjaardag te vieren presenteren we de "Raven AC Anniversary". Gebaseerd op het chassis van de Raven AC, heeft de Anniversary een plateau bestaande uit 20 mm van ons eigen gepantenteerd comosietmateriaal met een toplaag van 40 mm koper, dus quasi gelijk aan het plateau van de Black Night.

Ons jubileum model heeft een zeer solide armboard gefreesd uit 30 mm dik aluminium. Om de juiste montage-afstand te bereiken, kan de positie van de adapter voor uw specifieke toonarm traploos worden afgesteld in stappen van 1 mm.

Vanuit akoestisch oogpunt, biedt de Anniversary dezelfde voordelen als de Raven AC, maar hij houdt meteen ook een stevig oogje op zijn grotere broer de Raven Black Night. Vergelijkbaar met de Black Night, laat de Anniversary de muziek stromen, maar blijft tegelijkertijd dynamiek koppelen met een onovertroffen helderheid en openheid die gewoon verbluffend is. Het is zeldzaam in deze klasse een dergelijk oplossend vermogen en dynamiek in de muziek te ervaren.

Met de Raven AC Anniversary brengen we u een grote stap dichter bij het ideaal van échte hifi muzikale weergave

raven_one
Specificaties
  • Gewicht: Chassis: 30 KG - Plateau: 20 KG
  • Footprint draaitafel: 500 mm x 400 mm (B x D) - Motor diameter: 119 mm - Totale footprint 600 mm x 400 mm (B x D)
  • Chassis constructie: Materiaal: 60 mm TW ACUSTIC's proprietary Delrin-based compound, stainless disk rigidly screwed to chassis Voetjes: drie, stainless steel; instelbaar in de hoogte.
  • Plateau: Materiaal: 60 mm TW ACUSTIC's proprietary Delrin-based compound.
  • Lager: bronzen lager, 16 mm harde metalen schacht met bal op de top, die draait op een drukring van 'Material S ® (green)'.
    Dit is een speciaal lage druk PE gebaseerd materiaal met een zeer lage wrijvingscoëfficiënt en een zeer hoge slijtvastheid waardoor een lange onderhoudsvrije levensduur zonder extra smering verzekerd is.
  • Motor: Behuizing uit stainless steel and Delrin.


Upgrades
  • Voetjes van de Raven Black Night
  • Raven AC of Raven Black Night motor sturing


ReviewsCopyright © 2020 - All Rights Reserved - Aspera Audio - Miksebaan 242B1 - 2930 Brasschaat - Belgium