Oyaide, Japans vakmanschap sinds 1952 …

Oyaide Electric is sedert jaren gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige materialen voor kabels en stekkermaterialen. Oyaide kabels en connectoren worden onder meer ook als OEM product gebruikt door heel veel gerenommeerde kabelfabrikanten en kennen duizenden tevreden gebruikers wereldwijd.

Naast een volledig assortiment van kabels (op rol) en diverse connectoren heeft Oyaide ook heel veel afgewerkte producten in het gamma. Van stroomkabels over interconnects en speakerkabels tot complete stekkerblokken en een reeks accessoires voor de analoog liefhebbers.

Aspera Audio is bijzonder tevreden zijn Nederlands clientèle nu een oplossing te kunnen bieden van bij de meterkast tot aan de A/V set.

De combinatie van Oyaide kabels (ondermeer de wereldberoemde Tunami) en Oyaide stopkontakten en stekkermaterialen met de hoogwaardige PS Audio Power Plants en netfilters dragen bij tot een ongekende, emotionele beleving van uw geliefkoosde muziek of beeldbestanden. Wij denken dan met name ook aan de 'State of the Art' inbouwkabels van Oyaide, wereldwijd erkend als de allerbeste 'in wall' kabel voor audio en video toepasingen.

Met zo maar eventjes een gigatische 30 db betere ruisonderdrukking dan standaard inbouwkabel is deze kabel, de EE / F-S 2.6 (2.6mm PCOCC-A superior in-wall cable) werkelijk het neusje van de zalm voor de échte audio liefhebber.

Daarnaast zijn er ook heel mooie stekkerblokken in Schuko uitvoering met 4 of 6 uitgangen, eveneens van ongeëvenaarde kwaliteit en vaak ook gebruikt door de grootste reviewers omwille van hun neutraal en toch super dynamisch karakter. Onmisbaar in elke set waar stekkerblokken nodig zijn.

Door zijn 60 jarige ervaring in materiaalontwikkeling en zijn doorgedreven kennis op het vlak van afscherming en geleiding is Oyaide de absolute koploper in stroomvoorziening voor audio en video toepassingen.


oyaide_large_spera_audio

  • keith monks

    ASI versterkers

  • Tango luidsprekers

  • audiogroep

    LiveLine kabels
Copyright © 2020 - All Rights Reserved - Aspera Audio - Miksebaan 242B1 - 2930 Brasschaat - Belgium