Graham Phantom Supreme

Omschrijving

Hetzelfde innovatief design en dezelfde beproefde materialen die gebruikt werden voor de Raven AC liggen ook aan de basis van de Raven One. Mede daardoor is de Raven One een draaitafel ongekend en ongeëvenaard in zijn prijsklasse.

Klankmatig staat de Raven One op een zeer hoog niveau, meer bepaald wat betreft dynamiek, resolutie en timing. Elke op de markt beschikbare tooarm kan op de Raven One gemonteerd worden, TW-Acustic levert hiervoor speciaal op maat gemaakte armborden. Optioneel kan de motor uit zijn behuizing verwijderd worden en kan er een vrijstaande motor meegeleverd worden (zoals bij de Raven AC). In de vrijgekomen ruimte kan er een tweede armbord gemonteerd worden.

Motorsturing is net als bij de Raven AC micro-processor gestuuurd en heeft dezelfde hoogstaande kwaliteitsnormen. Met zijn compacte afmetingen (470mm, diepte 400mm, gewicht 21kg), vind de Raven One altijd een plaatsje op je Hifi rack. Geniet van analoge perfectie met de Raven One!raven_one
Specificaties
 • Gewicht: Chassis: 30 KG - Plateau: 12 KG
 • Afmetingen: Totale footprint: 500 mm x 405 mm (B x D)
 • Chassis constructie: 60 mm aluminium, keramisch gestraald en zwart, zijde mat geanodiseerd
  Drie voetjes in roestvrij staal, instelbaar in de hoogte.
 • Plateau: 60 mm Delrin gebaseerd composietmateriaal ontwikkeld door TW-Acustic in combinatie met een 40 mm brede roestvrijstalen buitenring.
 • Lager: bronzen lager, 16 mm harde metalen schacht met bal op de top, die draait op een drukring van 'Material S ® (green)'.
  Dit is een speciaal lage druk PE gebaseerd materiaal met een zeer lage wrijvingscoëfficiënt en een zeer hoge slijtvastheid waardoor een lange onderhoudsvrije levensduur zonder extra smering verzekerd is.
 • Motor: geintegreerd.


Upgrades
 • Voetjes van de Raven GT of Raven Black Night
 • Raven AC of Raven Black Night motor sturing


ReviewsCopyright © 2020 - All Rights Reserved - Aspera Audio - Miksebaan 242B1 - 2930 Brasschaat - Belgium