Raven Black Night - dé referentie draaitafel

Omschrijving

Onze referentie draaitafel, compromisloos en cost no object gebouwd volgens de hoogst mogelijke standaarden en materiaalkeuze.

De Black Night portretteert de muziek met elk subtiel detail en een prachtig, diep stereobeeld, zij het menselijke stemmen of instrumenten, in elk aspect zal u nuances kunnen ontdekken die voorheen verborgen bleven. Atack en decay van voorbijgaande noten zijn indrukwekkend gereproduceerd. Dankzij de drie-motoraandrijving en de batterijvoeding, doet de Raven Black Night zijn werk met evenwicht, rust en kalmte, maar net als de andere TW-Acustic draaitafels, is de Black Night zeer dynamisch, met een grote betrokkenheid van de luisteraar en rijk aan timbre.

De Raven Black Night is ongelooflijk muzikaal, de ruimtelijke presentatie is zo driedimensionaal en tastbaar dat de muziek altijd wordt weergegeven met de grootst mogelijke authenticiteit.

raven_one
Specificaties
 • Gewicht: Chassis: 30 KG - Plateau: 20 KG - Motor: 10 KG - Motor Controller: 5 KG
 • Afmetingen: Footprint draaitafel: 470 mm x 420 mm (B x D) - Motor: 270mm x 270 mm - Totale footprint: 790 mm x 420 mm (B x D) 
 • Chassis constructie: 60 mm aluminium, keramisch gestraald en zwart, zijde mat geanodiseerd
  Drie voetjes in roestvrij staal, instelbaar in de hoogte.
 • Plateau: 60 mm Delrin gebaseerd composietmateriaal ontwikkeld door TW-Acustic
 • Lager: bronzen lager, 16 mm harde metalen schacht met bal op de top, die draait op een drukring van 'Material S ® (green)'.
  Dit is een speciaal lage druk PE gebaseerd materiaal met een zeer lage wrijvingscoëfficiënt en een zeer hoge slijtvastheid waardoor een lange onderhoudsvrije levensduur zonder extra smering verzekerd is.
 • Motor: 60 mm aluminium, keramisch gestraald en zwart, zijde mat geanodiseerd, in exact dezelfde vorm als de raven Black Night maar 60% kleiner. 3 motoren in ster configuratie, wijzen naar het plateau.
 • Motor Controller: Twee ingebouwde voedingen, waarvan één uitsluitend gebruikt wordt voor het opladen van de batterijen. In normale omstandigheden draait de motor op batterijen, microprossecor gestuurd. Schakelen tussen batterij en het lichtnet gebeurd automatisch, zonder enige onderbreking. Werkt ongeveer 20 uren op batterijen.
 • Armbord: Mogelijkheid tot het plaatsen van vier armborden.


Upgrades
 • Momenteel zijn er géén upgrades beschikbaar voor de Black Night.


ReviewsCopyright © 2020 - All Rights Reserved - Aspera Audio - Miksebaan 242B1 - 2930 Brasschaat - Belgium